Sådan virker det

CA Løntjek er grundlæggende et værktøj til lønmodtagere. Personer der aldrig har haft et fuldtidsjob, studerende og selvstændige, kan oprette en profil og se lønrapporter. Det er også muligt at se mere generelle lønninger for stillinger og uddannelser
1. Opret en profil

Opret dit løntjek på ca. 10 minutter. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og opbevarer dine data ioverensstemmelse med persondataloven. Husk at klikke af i feltet "Send en e-mail, når der kommer nye oplysninger til min profil", så vi løbende kan holde dig orienteret om lønudviklingen i din stilling.


2. Angiv din stilling og uddannelse

Som en del af profiloprettelsen, skal du angive din stilling og uddannelse. Har du problemer med at finde din stilling og uddannelse i vores database, anbefaler vi at du:

  • Prøver at ændre din søgning ved fx at undlade mellemrum eller punktum, eller
  • Prøver at skriv overordnet - skriver du fx "jur" vil du kunne vælge mellem bl.a. Cand. Jur, Cand. Merc. Jura og HA Jura.
Vælg din stilling og uddannelse ved at klikke på én af valgmulighederne. Kan du IKKE finde din stilling eller uddannelse, skal du blot udfylde feltet, gå videre og besvare spørgsmålene i den pop-up der dukker op på din skærm.
decorative


decorative
3. Se dit gratis resultat

Udfyld dine oplysninger i de forskellige trin og du er klar til at sammenligne dit resultat. Du får gratis mulighed for at sammenligne din løn på flere parametre såsom samlede lønpakke, frynsegoder, feriedage osv. med gennemsnittet for din stilling.


4. Vores lønrapporter giver mere detaljeret viden om din egen og andre stillinger

Når du opretter et løntjek / en profil, har du mulighed for at få en mere detaljeret lønrapport, der viser flere løndata, interaktive grafer og giver tips til, hvor du kan forbedre dit samlede lønniveau.
Du kan også lave lønrapporter på andre stillinger end din egen, hvis du fx overvejer et karriereskift. Du kan hente lige så mange rapporter, du har brug for.

Kend din værdi med CA Løntjek

Få hurtigt og enkelt gratis adgang til opdaterede løndata, der matcher din stilling og/eller uddannelse