Om CA Løntjek

Med CA Løntjek får du hurtigt og enkelt gratis adgang til opdateret løndata, der matcher din stilling og/eller uddannelse. Beregn din egen løn og sammenlign med lønstatistikken for tilsvarende profiler.
CA Løntjek's primære fokus er løndata på 'business professionals' - folk, der arbejder med økonomi, kommunikation, ledelse, rådgivning o.l.

Hvem står bag CA Løntjek?
CA Løntjek er ejet og drevet af CA+. CA+ er en selvstændig forening, der giver medlemmerne ekstra fordele i tillæg til deres CA a-kasse medlemskab. CA+ tilbyder fx CA Advokathjælp, faglig kompetenceudvikling med "+Kurser" til attraktive medlemspriser samt forskellige lønværktøjer til lønmodtagere og studerende.

CA+ koster kun 55 kr./md. (fradragsberettiget) og er gratis for studiemedlemmer. CA+ er forbeholdt medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Hvem er CA Karrierepartner og a-kasse?
CA er en landsdækkende, uafhængig karrierepartner og a-kasse for medlemmer inden for 'business' ledelse, økonomi, kommunikation, HR, IT, consulting mv.

CA udmærker sig ved at tilbyde langt mere end andre a-kasser. Udover et økonomisk sikkerhedsnet, har du mulighed for gratis at deltage i et væld af karriereudviklende tilbud, uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde. Samtidig er servicen i højsædet, hvilket har resulteret i, at vi har branchens højeste medlemstilfredshed.

Læs mere om fordelene og medlemskab af CA her

Vil du vide mere?

Få et uforpligtende opkald og hør, hvad du får med CA som din karrierepartner.

Ring mig op

Kend din værdi med CA Løntjek

Få hurtigt og enkelt gratis adgang til opdaterede løndata, der matcher din stilling og/eller uddannelse